A bontás mindig könnyebb, mint az építés!
Építs kreatívan, és küldd el nekünk!
menu

» Játszani belülről kell, nem pedig a külsőre koncentrálva «

Webáruház vásárlások ösztönzése

Ne feledkezzünk meg a napjainkban egyre többet hangoztatott mondásról sem: „az idő pénz”. A webshopokon keresztül történő vásárlás gyors, hiszen utazgatás, hatalmas áruházakban bolyongás helyett villámgyorsan rá lehet találni a keresett árucikkre valamelyik webshop készletében.

Webáruház vásárlások ösztönzése

Mik az online vásárlás előnyei?

Kényelmes, mivel nem kell órákon át lökdösődnünk egy áruházban, és előtte, majd utána tömegközlekedéssel vagy autóval dugókban állni. Egyértelműen kijelenthető, hogy nagyobb a választék. Könnyen össze tudjuk hasonlítani a megvásárolni kívánt termék árát több helyen is.

Konverzióoptimalizálás

Egyre többet hallani mostanában a konverzióoptimalizálásról. Az internet marketingben a konverzióoptimalizálás vagy konverziós rátaoptimalizálás az a mód, amely a weboldalra látogató felhasználókból minél nagyobb arányban látogatóból vásárlót teremt. Minden típusú weboldalon alkalmazható, de különösen fontos a konverziós arány követése és javítása a webshopoknál, ahol minden százaléknyi javulás közvetlen hatással van a bevételekre.

Termékfotó és felépítés

Természetes, hogy fontos egy webáruházban a jó termékfotó, a csábító egyedi termékleírás és a különféle fizetési opciók. Átlátható, tetszetős design, termékfotók és videók. A termékoldal minőségének, a látogatóira gyakorolt benyomásnak hatalmas szerepe van a vásárlói döntésekben. Egy jól strukturált, szellős, jó felbontású és szép képeket, használható leírást tartalmazó oldalon szereplő termék eladási esélye jóval magasabb. Az ingyenes szállítás az egyik legjobb konverziónövelő módszer a webáruházakban és termékértékesítő weboldalakon. Ha a szállítás ingyenes, a vásárlók nem fognak meglepődni az esetleges nagy pluszköltségen, ami a pénztárban vár rájuk. Az, hogy tudják, mire számíthatnak, fontosabb, mint a megspórolt pénz.


Címkék: HírekExkluzívEgyedi termékleírás Dátum: 2019-11-05