A bontás mindig könnyebb, mint az építés!
Építs kreatívan, és küldd el nekünk!
menu

» Játszani belülről kell, nem pedig a külsőre koncentrálva «

Prémium weboldal, prémium ügyfeleknek

Egy megfelelően felépített weboldal egy vállalkozás számára ma már elengedhetetlen, ha érvényesülni szeretne az online világban. Bízza ránk modern weboldalának felépítését, hogy vállalkozása elsők közt lehessen a konkurenciáival szemben.

Prémium weboldal, prémium ügyfeleknek

Szeretne vállalkozásával kitűnni?

Csapatunk felméri a weblapkészítéssel kapcsolatos igényeit, amelyek megvalósulását profi módon ütemezzük és kivitelezzük. Mondja el nekünk ötleteit, elképzeléseit, és mi garantáljuk a megvalósításukat. Az általunk elkészített weblapok előnyt fognak biztosítani a versenytársakkal szemben, illetve segítik fellendíteni vállalkozását.

  • Odafigyelünk a weboldalak gyors betöltődésére
  • Keresőbarát programozási megoldásokat alkalmazunk
  • Reszponzív weboldalakat készítünk
  • Keresőoptimalizált tartalmakat (híreket, cikkeket) írunk ügyfeleinknek.

Egy jól optimalizált, profi módon készült weblappal előnyre tehet szert, mivel több érdeklődőt és potenciális ügyfelet hozhat vállalkozásának. Az emberek könnyebben fognak rátalálni weblapjára, így nagyobb forgalomra számíthat. Ügyfeleinket szeretnénk megismerni, hogy pontosan definiáljuk a weboldallal kapcsolatos igényeiket, illetve bevonjuk őket a honlapkészítés folyamatába. Közösen rögzítjük a weboldalkészítés alapelveit, funkcióit, grafikai igényeit, hogy a legjobbat hozzuk ki a kezdeti elképzelésekből. Már az előkészítő folyamatban létrehozunk egy „demó” weboldalt, ahol folyamatosan végigkísérhető a honlap készülésének folyamata, így a prémium ügyfelek bármikor értesíthetnek bennünket a szükséges változtatásokról, újításokról.

Ügyfeleinknek a kész weblap átadása után sem kell aggódniuk a karbantartás miatt, hiszen az általunk készült weboldalak saját, egyénileg fejlesztett adminisztrációs felülettel rendelkeznek, amely akár az informatika világában nem jártas személyek számára is könnyen kezelhető, hatékony és tetszőlegesen bővíthető, illetve minden eszközön elérhető. Legyen szó számítógépről, okostelefonról, vagy bármilyen modern készülékről.

Fontosnak tartjuk, hogy weboldalaink profi módon, elérhető áron készüljenek, de a készítés költsége rengeteg tényezőtől függhet.


Címkék: HírekExkluzívPrémium ügyfelek Dátum: 2019-07-10