A bontás mindig könnyebb, mint az építés!
Építs kreatívan, és küldd el nekünk!
menu

» Játszani belülről kell, nem pedig a külsőre koncentrálva «

PR linképítés előnyei

Sokan azt hiszik, hogy a PR linképítés valami megfoghatatlan valami, nem értik, nem látják át a lényegét, és inkább nem is élnek ezzel a fantasztikus lehetőséggel. Valóban nehéz ellenőrizni és mérni az eredményt, éppen ezért érdemes megbízható partnerhez fordulni, ha ilyen tevékenységről van szó.

PR linképítés előnyei

Hogy is működik a PR linképítés a valóságban?

Elsőnek tisztázzuk, hogy miért is van rá szükség. Az interneten a linkek olyanok, mint a valós életben az ajánlások. Ha egy szolgáltatás jó, akkor egyre többen ajánlják tovább az ismerőseiknek, és egyre jobban terjed a híre. A Google is hasonlóan érzékeli, ha egy linket talál egy adott weboldalról egy másik helyen. Minél több ilyen linket olvas be, annál valószínűbb, hogy megbízik az adott weboldalban, és a találati listában egyre feljebb kerül. A PR linképítés lényege, hogy koros domainekről linkelik meg azt a weboldalt, amit optimalizálni szeretnének bizonyos kulcszavakra. Mivel a linket adó weblapok régiek, már nagy bizalom alakult ki róluk a Google-ben, éppen ezért az ajánlásuk is jóval erősebb, mint egy friss, nemrég létrehozott weboldal esetén.

Röviden ez a lényege a folyamatnak. Fontos, hogy ezt a munkát olyan csapat végezze el, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a PR cikkek írásában és elhelyezésben. Tudni kell, milyen szöveget kell elhelyezni, a képek számát és arányát is figyelembe kell venni. Fontos a linket adó domain mutatóinak ismerete és ellenőrzése. De ami a legfontosabb, hogy a kiépült link indexelve legyen a keresőrobotok által, mert különben semmi értelme az egésznek. Olyan csapat kell, aki tudja, mit csinál, és garanciát is vállal a szakszerű elhelyezésére, és a linkek indexelésére.

A legtöbb esetben néhány PR kampány elég szokott lenni a siker eléréséhez. Érdemes kipróbálnia mindenkinek, hiszen mindenki tudja, hogy a legtöbb ember az interneten keres, ha információra vagy valamilyen szolgáltatásra van szüksége.


Címkék: HírekExkluzívPR linképítés Dátum: 2019-09-16