A bontás mindig könnyebb, mint az építés!
Építs kreatívan, és küldd el nekünk!
menu

» Játszani belülről kell, nem pedig a külsőre koncentrálva «

Nyomtató és laptop szerviz Tatabányán

Ha irodájában, otthonában rendszeres a rengeteg a nyomtanivaló, de nem szeretné kifizetnie a drága gépeket, jobban jár, ha bérlésben gondolkodik. Nyomtató bérléssel, a tőlünk kölcsönzött berendezések és laptopok szervizelésével foglalkozunk. Ha mégis úgy dönt, hogy a sajátjának szeretné tudni a gépeket, akkor a vásárlásban is segítünk.

Nyomtató és laptop szerviz Tatabányán

Nyomtató bérlése, szervizelése

Fő tevékenységünk laptop szerviz Tatabánya területén, de kollégáink több tíz éves irodatechnikai rutinnal vállalják a nálunk kölcsönzött vagy éppen vásárolt multifunkcionális berendezések szervizelését. Garanciát vállalunk rá, hogy ezek a készülékek mindig teljes gőzzel működjenek, a lehető legcsendesebben szolgálják ki tulajdonosaikat és hibátlanul teljesítsenek. Nyomtató bérlés esetén a gépért nem kell fizetni, Önnek a havidíjat és a másolatok költségét kell állnia. Kollégáink díjmentesen helyezik üzembe a bérelt készüléket, a karbantartásért sem számítunk fel külön összeget. A nyomtató meghibásodása esetén Tatabányán házhoz megyünk, kiszállási díj fejében. A hibaelhárítás időtartama természetesen függ a készülék problémájától is, de igyekszünk minél előbb orvosolni a problémákat, a rendszeresen szervizelt gép azonban tapasztalataink szerint ritkábban szorul javításra.

Önkormányzatok és papírmunkások

A nyomtató bérlést leginkább azoknak ajánljuk, akiknek minden nap akad nyomtatnivalójuk, de egy teljes gép árát nem szeretnék megfizetni. Önkormányzati irodák, papírmunkára kényszerülő vállalkozások életében fontos, hogy gyors és megbízható készülékek segítsék a napi feladatokat. Multifunkcionális berendezéseinknek köszönhetően az irodai munka kényelmesebbé és egyszerűbbé válhat. Ha pedig már nincs szükség a nyomtató bérlésre, akkor csak a szerződést kell megszüntetni, a berendezést elszállítjuk.

Hosszú távon? Vásároljon!

Ha úgy látja, Önnek nem elég a nyomtató bérlés, mert hosszú évekre biztosan szüksége van a berendezésre, akkor a vásárlásban is segítséget nyújtunk. Ha szükséges, tanácsot is adunk abban, hogy vállalkozásának milyen berendezést vásároljon, mert egy rosszul kiválasztott gép több százezer forintos ráfizetést is jelenthet. Tőlünk megvásárolhatja azt a magas minőségű, multifunkcionális nyomtatót, amire valóban szüksége van, erre pedig szintén garanciát vállalunk. A nálunk vásárolt nyomtatók szervizelését és karbantartását vállaljuk, a kellékanyagok beszerzését is ránk bízhatja.


Címkék: HírekPromóciókLaptop szerviz Tatabánya Dátum: 2019-07-29