A bontás mindig könnyebb, mint az építés!
Építs kreatívan, és küldd el nekünk!
menu

» Játszani belülről kell, nem pedig a külsőre koncentrálva «

Kockák lányoknak

Biztosan sok szülő elgondolkodott már azon, hogy milyen legót érdemes vennie gyermekének. A kínálat elképesztően nagy, hiszen nagyon sokféle csomag és kiegészítő található fiúknak és lányoknak egyaránt. Cikkünkkel megpróbálunk segíteni egy kicsit a tanácstalan vásárlóknak.

Kockák lányoknak

Kockacsomagok lányoknak

A Lego az egyetlen játék, amely szinte évtizedek óta az egyik kedvenc, babáknak és kicsiknek készülő építőjáték család. A vidám színösszeállítású, biztonságos és nagyméretű építőkocka készletek között találunk játékot bőven kislányoknak és kisfiúknak is egyaránt.

Sokan azt hiszik, hogy csak a rózsaszínes és habos-babos építőjátékok a legjobbak a kislányoknak, de ez nem így van. Nagyon jó választás lehet az állatkert, az istálló és a farm is, hiszen ezek olyan témák, amelyeket szeretnek a gyerekek. Gondosan elő lehet készíteni az állatok kuckóit, a gondozók megetethetik őket, a látogatók pedig élvezik az állatkert hangulatát és az állatokat.

Miért jó, ha a gyerekek legóznak?Természetesen a webáruházak kínálatában minden megtalálható a klasszikus Minnie születésnapi buliktól kezdve a Hamupipőkés kastélyokon át, ha valaki a Disney világába szeretne elkalandozni.

A készletek úgy vannak kitalálva, hogy megidézzék a való élet helyzeteit és helyszíneit. A testvérekkel és a szülőkkel együtt bárhova ellátogathatnak a gyerekek, és megtanulhatják a viselkedési formákat, szokásokat és a valós dolgok működését, persze mindezt úgy, hogy kreatívan használják a fantáziájukat, javul a problémamegoldó képességük, és még egy jót játszanak is közben.

A Lego dobozokra rá van írva egy korhatár, de az csak formaiság. Valójában nincs korhatár, bárki jól érezheti magát velük, hiszen az építés és a kreatív tervezés nincs sem nemhez, sem pedig korhoz kötve.