A bontás mindig könnyebb, mint az építés!
Építs kreatívan, és küldd el nekünk!
menu

» Játszani belülről kell, nem pedig a külsőre koncentrálva «

Kockák fiúknak

Ha a fiúknak kell valamilyen testhezálló játékot keresni, akkor biztosan nagy sikert aratnak a kreatív kockacsomagok. A választék nagyon széles, minden megtalálható a boltok polcain, ami szem-szájnak ingere. A Duplo a Lego olyan sorozata, amellyel 1–2 éves gyermekek finomíthatják a kézügyességüket, és szabadjára engedhetik képzelőerejüket.

Kockák fiúknak

Kocka csomagok fiúknak

Nagyon nagy kedvenc a mentők, a rendőrök és a tűzoltók, hiszen nagyon sok fiú gyerekkori álma, hogy felnőttkorában valamilyen hasonló szakmája legyen. Minden csomagban találhatóak figurák és autók, amelyek mellé különféle kiegészítőket is kapunk. Érdemes több csomagot is vásárolni belőlük, hogy kreatív várost lehessen alkotni belőlük.

Természetesen az építkezések és a közlekedéssel kapcsolatos csomagok is nagyon népszerűek a fiúk körében. Egy jól felszerelt vonatos csomag több órára lekötheti akár több gyerekek figyelmét is, hiszen külön fázisokból áll össze a játék: tervezés-építés-történet-szétszedés-rakodás.

Jó ötlet lehet még a fiúknak és lányoknak egyaránt adható állatkertes, házépítős készletek, amelyek olyan kiegészítőket is tartalmaznak, amelyek hasznosak lehetnek más csomagokhoz is. Sőt az igazán jó játék ott kezdődik, amikor több csomagot is egyszerre felhasználva építenek a gyerekek olyan várost, ahol nagyon jól modellezhető a hétköznapi élet. Családi házakkal, iskolával, orvosi rendelővel, piaccal, állatkerttel, tűzoltósággal, rendőrséggel, börtönnel, bankkal felszerelt városokban szinte minden megtörténhet, és akár egész napos játékélmény is kihozható belőlük.

A Lego örök

Persze nem csak az egészen kicsik, hanem a nagyobb gyerekek, sőt a felnőttek is örömüket lelik a közös építésben és játékban, hiszen a történetek során rengeteg tanító jellegű információt is meg lehet osztani a gyerekekkel, akik úgy sajátítják el ezeket, hogy észre sem veszik. A játékos tanulás az egyik legjobb dolog főleg a kisebb gyermekek számára.