A bontás mindig könnyebb, mint az építés!
Építs kreatívan, és küldd el nekünk!
menu

» Játszani belülről kell, nem pedig a külsőre koncentrálva «

Halálistenek viadala

Ha valaki az egy négyzetméterre eső legtöbb halálistent keresi, akkor nézze meg a Bleach anime sorozatot. Ott aztán van belőlük bőven, és az is biztos, hogy nem kímélik egymást, sem az ellenségeiket. A híres akció anime fejezeteit Kubo Tite írta, aki beírta magát a történelembe ezzel az alkotásával.

Halálistenek viadala

A Bleach egy vérszomjas japán anime

A sorozat azzal kezdődik, hogy Rukia, a halálisten ellátogat egy kisvárosba, ahol furcsa dolgot tapasztal. Mivel az istenek láthatatlanok, úgy járnak-kelnek a világban, ahogy akarnak, ám ezen a napon egy fiatal fiú mégis észreveszi. Rukia nagyon meglepődik, hiszen erre csak a nagyon nagy vagy a nagyon kis szellemi energiával rendelkezők képesek. Sajnos nincs sok idejük ismerkedni, mert egy lidérc éppen megtámadja a családot, és Rukia úgy dönt, hogy megmenti őket. A küzdelemben alulmarad a lidérccel szemben, és arra kéri Ichigót, hogy vegye át tőle az erejét, és fejezze be a harcot a családja megmentése érdekében. Természetesen vállalja a feladatot, és a kapott szellemi energia felébreszti a saját belső erejét is, amit az édesapjától örökölt, mivel ő is egy halálisten. A fiú az új képességeinek köszönhetően különlegessé vált, ettől a perctől kezdve messze felülmúlja a legtöbb közönséges halálistent, és lazán megmenti a családját.

A Bleach anime sorozat pörgős története elindul. Rukia másnap meglátogatja Ichigót, és mint kiderül, közönséges halandó lett belőle, így kénytelen a földi világban maradni, amíg vissza nem nyeri az erejét. Eközben valakinek helyettesítenie kell, és abban állapodnak meg, hogy Ichigó ideiglenesen átveszi a helyét, azaz elpusztítja az egyre gyakrabban megjelenő lidérceket és a Földön bolyongó lelkeken elvégzi a lélektemetés szertartását, amivel azok a Lelkek Világába kerülnek.

Rukia tettéről hamar tudomást szereznek mások is, így akarata ellenére visszaviszik a Lelkek Világába, majd Ichigó és barátai a megmentésére sietnek.


Címkék: HírekPromóciókBleach anime sorozat Dátum: 2019-06-20