A bontás mindig könnyebb, mint az építés!
Építs kreatívan, és küldd el nekünk!
menu

» Játszani belülről kell, nem pedig a külsőre koncentrálva «

C++ programozás oktatás kezdőknek

Ki ne ismerné a Windows vagy az IOS operációs rendszereket, vagy éppen ki ne játszott volna már számítógépes játékokkal? Azt viszont már kevesebben tudják, hogy ezeket C++ programozás segítségével készítették el a fejlesztők. A nyelv múltja régre tekint vissza, de még a mai napig sem kopott ki, sőt mondhatni, töretlen a népszerűsége.

C++ programozás oktatás kezdőknek

A C++ egy objektum-orientált programozási nyelv

Aki nem tudja, merre induljon el a programozás területén, annak érdemes olyan nyelvet választania, amit nagyon sok helyen használnak, és széles körben elterjedt. Ha így tesz, akkor biztosan jobban jár, mintha egy olyan holt nyelvet tanulna meg, aminek semmi haszna, maximum csak saját maga szórakoztatására használhatja fel.

A C++ programozás nagyon jó választás lehet azoknak, akik szeretnének megismerkedni egy objektum-orientált nyelvvel, hiszen minden olyan funkció és logika megtalálható benne, ami a mai modern programozási nyelvekben is. Segítségével nagyon hamar készíthetőek asztali alkalmazások, amelyek szórakoztatóak, megadják a kellő motivációt, és még jó munkahelyet is lehet szerezni velük.

A c-programozas.hu képzései között a C++ programozás is megtalálható, amely rendkívül rugalmas, online oktatási forma keretein belül is igénybe vehető. A kurzuson az alábbi témakörökkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők:

  • Ismerkedés a C++ nyelvvel
  • Mutatók, tömbök és struktúrák
  • Függvények
  • Tárolók, vektorok, listák, mapek
  • Objektum-orientált alapismeretek, osztályok, objektumok, konstruktor, destruktor, getter, setter
  • Öröklődés, származtatás, absztrakt osztályok
  • Kivételkezelés, felhasználói és rendszerhibák kezelése
  • Adatfolyamok, fájlkezelés

A C++ közel sem a legkönnyebben elsajátítható programozási nyelv, de aki szeretne valódi programozóvá válni, annak érdemes mihamarabb megismerkedni vele.


Címkék: HírekPromóciókC++ programozás Dátum: 2019-10-29